Kujtojmë sot në 81 vjetorin e lindjes aktorin e humorit dhe komentatorin e paharruar sportiv Veli Rada (1943-2014)

23 Shkurt, 2024
5 Mins Read
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas.
Faqja zyrtare e komunitetit Tironas “Venaliu”. 
Prej 13 vitesh në shërbim të komunitetit.

© Tirona.Info - 2011 - 2024

You cannot copy content of this page