Më 6 shkurt 1916, lindi në Tironë Halim Begeja (1916-1977), futbollist, jurist, dhe nacionalist i shquar, faqja Tirona e kujton me nderim e respekt

19 Qershor, 2018
2 Mins Read
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas.
Faqja zyrtare e komunitetit Tironas “Venaliu”. 
Prej 13 vitesh në shërbim të komunitetit.

© Tirona.Info - 2011 - 2024

You cannot copy content of this page