“Ti qi mbone ner të boft Zoti gazep” – Fjalë dhe shprehje Tironse

30 Maj, 2018
5 Mins Read
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas.
Faqja zyrtare e komunitetit Tironas “Venaliu”. 
Prej 13 vitesh në shërbim të komunitetit.

© Tirona.Info - 2011 - 2024

You cannot copy content of this page