Bujar Shehu, trainer i merituar dhe një ndër pesë basketbollistët më të mirë shqiptarë të shekullit

22 Mars, 2018
12 Mins Read
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas.
Faqja zyrtare e komunitetit Tironas “Venaliu”. 
Prej 13 vitesh në shërbim të komunitetit.

© Tirona.Info - 2011 - 2024

You cannot copy content of this page