Më 2 shkurt 1923 lindi në Tironë themeluesi i Neurologjisë në Shqipëri, Dr. Bajram Preza (1923-2007), neurolog, bibliofil, intelektual dhe akademik, faqja Tirona e kujton me nderim e respekt

1 Shkurt, 2024
2 Mins Read
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas.
Faqja zyrtare e komunitetit Tironas “Venaliu”. 
Prej 13 vitesh në shërbim të komunitetit.

© Tirona.Info - 2011 - 2024

You cannot copy content of this page