Ali Begeja, Kryetar i Bashkisë Tironë 1922-1923, dhe Deputet i parlamentit Shqiptar 1937-1939

18 Qershor, 2018
2 Mins Read
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas.
Faqja zyrtare e komunitetit Tironas “Venaliu”. 
Prej 13 vitesh në shërbim të komunitetit.

© Tirona.Info - 2011 - 2024

You cannot copy content of this page