10 vite më parë, më 11 shkurt 2014 u nda nga jeta aktori dhe humoristi Tironas, Skënder Sallaku (1935-2014), faqja Tirona e kujton me nderim e respekt

10 Shkurt, 2024
2 Mins Read
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas.
Faqja zyrtare e komunitetit Tironas “Venaliu”. 
Prej 13 vitesh në shërbim të komunitetit.

© Tirona.Info - 2011 - 2024

You cannot copy content of this page