1 shkurt 1888, lindi në Tironë Ali BEGEJA (1888 – 1947), kryetar bashkie, deputet, gjykatës dhe avokat

1 Shkurt, 2024
2 Mins Read
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas.
Faqja zyrtare e komunitetit Tironas “Venaliu”. 
Prej 13 vitesh në shërbim të komunitetit.

© Tirona.Info - 2011 - 2024

You cannot copy content of this page